torsdag 7 april 2011

Skapande barn - att arbeta med bild i förskolan...

...ja så hette det kanonseminarium som jag var på idag! Av och med författaren till boken med samma namn dvs Stina Braxell. Det har ju varit Pedagogdagarna i Göteborg arrangerat av Lärarförbundet. Och oj vad bra det har varit! Dagen började med kaffe och fralla, sedan seminarium följt av en jättegod lunch med kaffe och chokladbit. Efter lunch var det återigen dags för seminarium och sedan kaffe och kaka innan det sista passet. Alltihop GRATIS! Heja heja! Mer sådant. Gudarna ska veta att vi inom förskola och skola inte är bortskämda med såhär bra och billig fortbildning!

Jag har ju tidigare sträckläst boken som är otroligt bra och tankeväckande med massor av konkreta tips. Såhär vill jag jobba. Håller tummarna för att vi får en leravskiljare i den nya ateljén trots allt...

1 kommentar:

  1. Kunde vara bra om du berättade lite om vad du fick ut av seminariet och vad i så fall, om du gjorde några aha-upplevelser eller bara på vilket sätt du skulle vilja arbeta på ett annat sätt. Alla har inte varit på detta seminarie. Det blir något som gör din blogg värd att läsa. Som det ser ut nu ser det ut som att du var mest glad över att få kaffe med fralla, och äta lunch.

    SvaraRadera